10.06.2024, 16:10

Бійці "Азова" показали на відео відбиті ворожі позиції у Серебрянському лісі на Луганщині

Віктор Білий | Всі новини автора

Серебрянський ліс на Луганщині став місцем запеклих боїв, де воїни 12-ї бригади спеціального призначення "Азов" Національної гвардії України, попри запеклі атаки російських окупантів, утримують свої рубежі, але й проводять успішні контратаки.

Відео з відбитих в окупантів позицій опублікував батальйон на YouTube-каналі, передає Час Пік.

Бригада "Азов" не лише відбила кілька штурмів супротивника, а й провела успішні контратаки, вибивши ворога з кількох позицій.

За повідомленнями з передової, "Азов" відбив кілька штурмів супротивника в Серебрянському лісі. Внаслідок контрнаступу українським бійцям вдалося вибити росіян одразу з кількох позицій. Відеоматеріали, надані бригадою, демонструють звільнені окопи та тіла ліквідованих окупантів, присипані землею – похмуре свідчення ціни, яку платить агресор за свої дії.

На відео з екшн-камер бійців також знято піхоту "Азова", яка зайняла відбиті у ворога укріплення. За словами військовослужбовців, утримання цих позицій потребує надлюдських зусиль.

Увага! Відео містить шокуючі кадри.

Також бійці, які захищають Україну в районі Кремінної, повідомляють, що окупанти збільшили використання отруйних газів. Штурми починаються з висування малих груп, перед якими йдуть 2-3 бійці з отруйними скидами. Після скидання газів починається просування основних сил супротивника.

"Розрахунок на те, що в таких умовах нашим бійцям буде вкрай складно організувати оборону позицій, суттєвого успіху, зі зрозумілих причин, окупанти не мали, хоча незручностей нашим бійцям приносять удосталь", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: В районі Кремінної знищено російські РСЗВ ТОС-1А "Солнцепек" та "Град"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк