14.06.2024, 13:36

В'їзд в окупований Лисичанськ: труднощі та обмеження

Віктор Білий | Всі новини автора

Ситуація в окупованому Лисичанську Луганської області залишається напруженою та непростою. Для тих, хто планує в'їзд у місто без місцевої прописки, доведеться зіткнутися з низкою істотних труднощів та обмежень, встановлених військовою комендатурою.

Про це пишуть очевидці у соцмережі, передає Час Пік.

"Оскільки Лисичанськ є прифронтовим містом, в'їзд до нього обмежений військовою комендатурою. Мобільний зв'язок працює погано, а вночі на вулицях відсутнє освітлення. Тому будь-який в'їзд у місто для осіб без Лисичанської прописки суворо обмежений і має бути узгоджений із військовою комендатурою. У разі наявності вагомої причини для в'їзду, можна подати запит до місцевої адміністрації", - повідомляють у мережі, публікую приклад так званої заяви на дозвіл на в'їзд до міст.

Окупанти також розповсюдили фотографії, на яких показали роботу "комунальних служб" у місті.

Ці фото є елементом пропаганди окупантів, яка має створити ілюзію нібито нормального життя та належного функціонування міських служб в умовах окупації. Проте реальна ситуація у місті, мабуть, далека від ідеальної, враховуючи бойові дії та встановлений окупаційний режим.

Крім того, загарбники оприлюднили новий список квартир, які планують забрати у місцевих жителів. Цього разу йдеться про квартири у кварталах Молодіжний, 50-річчя Перемоги та Центральний.

Читайте також:

"Про прекрасне життя у Лисичанську від прихильників окупантів": подробиці

Методи боротьби з корупцією у різних країнах: корисний для України досвід

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк