15.06.2024, 16:43

"За згадку про Путіна – додатковий бал": як працює система оцінювання знань на ТОТ

Марина Гончар | Всі новини автора
прлродлож

Під час написання творів в межах проведення підсумкових екзаменів у школах на тимчасово окупованих територіях Донеччини діти зауважили певну тенденцію.

Про це повідомляє ]]>Центр національного спротиву]]>, передає Час Пік.

"Якщо у роботі згадується ім’я російського диктатора — оцінка буде обов’язково вищою, ніж якщо не згадати кремлівського терориста", - йдеться у повідомленні.

Про такі критерії оцінювання художніх творів випускники писали у соцмережах. Так би мовити, ділилися порадами, як заробити вищий бал. Втім діти абсолютно щиро насміхаються над такими способами їхніх "педагогів" догодити кремлівському режимові.

Зрештою, сьогодні на тимчасово окупованих територіях України є великий кадровий дефіцит саме вчителів. Українські педагоги в більшості відмовилися співпрацювати з окупаційною владою. Тому окупанти запустили програму фінансової підтримки російських вчителів, які зголосяться приїхати до України, обіцяючи їм високі премії та пільги.

Тим часом Росія продовжує активно мілітаризувати тимчасово окуповані території на Луганщині. Одним з останніх прикладів цього є створення нового військового полігону на Біловодщині. За інформацією мешканців регіону, російські військові проводять навчання на польовій місцевості між селами Плугатар та Новоспасівка, нагнавши туди техніку та солдатів. Місцеві жителі повідомляють, що життя в цьому районі стало нестерпним.

Читайте також:

Окупанти звітують про швидке відновлення електропостачання в селищі Воронове через два роки після "звільнення"

Як швидко та ефективно знайти співробітників робітничих професій?

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк