16.06.2024, 17:40

"Не минуло й року": У Маріуполі "розсипаються" розпіарені новобудови

оккупированный Мариуполь

У мережі показали, як виглядають багатоповерхівки у мікрорайоні "Невський", яким минулого року вихвалялися російські "визволителі" Маріуполя. Новобудови просто "розсипаються".

У захопленому Маріуполі російські окупанти ведуть активне будівництво нових висоток. Проте, нові будинки починають "розсипатися" вже за рік після здачі в експлуатацію. Про це ]]>повідомляє ]]>Маріупольська міська рада, передає Час Пік.

"Окупанти рекламують новобудови у Маріуполі на своїх пропагандистських каналах. Але у реальності зведені лише рік тому будинки вже на шляху до аварійності. Так, жителі новобудов у ЖК "Нєвський" показали, що у підʼїздах йдуть тріщини та обвалюється стеля.

Це усе, що треба знати про так зване "відновлення" від окупантів. Вони не здатні нічого створювати, а лише руйнувати", - йдеться у повідомленні.

Також мешканці новобудов часто скаржаться, що будинки потопають у каналізаційних стоках і вирішити цю проблему російські "спеціалісти" не в змозі...

До речі, квартири у ще не збудованих будинках вже розкупили росіяни, які мріють жити у курортному місті. Місцевим мешканцям навіть не пропонують квартири у нових будинках як компенсацію за зруйноване житло. Бажаючим жити у новобудовах радять брати квартири в іпотеку. Але для маріупольців, які втратили все під час нещадних бомбардувань та обстрілів, ця пропозиція звучить як знущання...

оккупированный Мариуполь оккупированный Мариупольоккупированный Мариуполь

Нагадаємо, наприкінці травня губернатор Ростовської області видав указ про встановлення 5-кілометрової окремої зони на адміністративному кордоні з т.зв. "ЛНР" та "ДНР". Як місцеві жителі відреагували на встановлення "особливої ​​зони" на кордоні з РФ, читайте у нашому матеріалі. А для українців, які перебувають за кордоном, з'явилися гарні новини: про що йдеться, дізнайтесь у нашому матеріалі.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк