18.06.2024, 09:24

Казки "про головне": У Лисичанську окупанти промивають мізки дітям у яслах та дитсадках

оккупированный Лисичанск / Скриншот с видео

В окупованому Лисичанську на Луганщині "визволителі" продовжують промивати мізки українським дітям. Підходять до зомбування підростаючого покоління ґрунтовно - починають з ясел та дитячих садків.

Зомбування лисичанських дітей окупантами триває. Випускників вивозять для продовження навчання у РФ, підлітків - нібито на відпочинок та оздоровлення у різні регіони РФ, де з ними активно працюють пропагандисти. Ну, а з найменшими лисичанами "розбираються" на місцях, повідомляє Час Пік.

Як заявила окупаційна адміністрація Лисичанська, "дошкільні заклади міста взяли участь у щорічному регіональному фестивалі освітніх практик "Росія – Батьківщина моя і всі ми в ній одна родина". Іншими словами – у захопленому місті окупанти провели черговий захід із зомбування дітей.

Щоб "красиво донести" до дітей жах, що відбувається навколо них, росіяни вирішили написати серію казок. Одна з них присвячена регіону-шефу окупованого Лисичанська – Татарстану.

Саме про Татарстан розповіли казочку дітям у яслах та дитсадках Лисичанська: "Світлячок", "Червона шапочка", "Малютка", "Теремок", "Калинушка".

Як заявила окупаційна адміністрація, "дошкільним освітнім закладам міста Лисичанська випала честь познайомити дітей із традиціями, культурою та природним світом Республіки Татарстан".

Про що пропагандистська казочка? Про символіку РФ та РТ, про дружбу та допомогу, про велику подяку росіянам за "звільнення"...

До речі, казка вселяє думку дітям, що вчитися і жити необхідно їхати до РФ. Малюкам розповідають про те, що "лисята поїдуть у місто вчене - до Єлабуги - мудрість здобувати та знання здобувати". До Єлабуги вже вивезли старшокласників з Лисичанська...

Для тих, хто ще не знає - в 10 км від міста Єлабуга розташована особлива економічна зона "Алабуга". В ОЕЗ "Алабуга" РФ налагодила виробництво аналогів іранських безпілотників "Shahed", які росіяни маркують під "Герань-2". Для збирання БПЛА росіяни у добровільно-примусовому порядку залучають студентів.

Читайте також: "Тут буде місто-сад?": Чому окупанти заговорили про повноцінне відновлення Лисичанська

Читайте також: "Зона відчуження": як мешканці окупованої Луганщини відреагували на встановлення "особливої ​​зони" на кордоні "ЛНР" з РФ

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк