18.06.2024, 18:43

"Встановили вікна, які не ставляться на провітрювання", або Коротко про "ремонти" у Сєвєродонецьку

Марина Гончар | Всі новини автора
север

Останнім часом в окупованому Сєвєродонецьку Луганської області продовжуються "ремонтні роботи" в житлових будинках. Проте темпи та якість цих "ремонтів" викликають численні скарги з боку місцевих жителів, які не можуть дочекатися завершення "відновлення" своїх будинків.

Багато мешканців повідомляють, що роботи ведуться вкрай повільно, а використані матеріали та якість самих ремонтів залишають бажати кращого, передає Час Пік.

"Відновлення" будинків проводиться з мінімальними витратами, що призводить до використання найдешевших та низькоякісних матеріалів. Це викликає невдоволення та занепокоєння серед населення, вимушеного жити в умовах постійної невизначеності.

У місцевих сепаратистських чатах почастішали повідомлення з проханнями та скаргами. Одне з таких повідомлень звучить так:

"Добрий день. Дуже хотілося б дізнатися про будинок по Космонавтів 8а, чи буде в цьому будинку продовжено ремонт. У нас замінили вікна, які не ставляться на провітрювання, електропроводка у будинку не робилася, ремонт під'їздів не робився, як це зараз роблять з іншими будинками, які беруть у ремонт, а нам як бути?", – йдеться у повідомленні.

Такі повідомлення стають дедалі частішими, проте місцева "влада" часто не може дати конкретних відповідей або запропонувати будь-які рішення. У відповідь на звернення мешканців вони лише знизують плечима та ухильно відповідають про складну ситуацію та нестачу ресурсів.

Мешканці продовжують сподіватися на краще та наполегливо вимагають від "адміністрації" конкретних дій та прозорої інформації про терміни та плани завершення ремонтних робіт. Поки що ж ситуація залишається напруженою, і рівень невдоволення серед населення зростає.

Раніше повідомлялося, що в Північнодонецькій Луганській області окупанти продовжують на камеру демонструвати показовий доброустрій міста, попри реалії, з якими стикаються місцеві жителі.

У публікації використано інформацію з ТГ-каналу "]]>Северодонецкий чат Telesever]]>".

Читайте також: "Залишилася одна назва": У мережі показали, як сьогодні виглядає Паркове озеро у Сєвєродонецьку

"Зона відчуження": як мешканці окупованої Луганщини відреагували на встановлення "особливої ​​зони" на кордоні "ЛНР" з РФ

BookОpt – всі книги в одному місці

Клініка Ізраїльської медицини Медейра

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк