19.06.2024, 12:09

"Сімейний виїзд" до Сєвєродонецька: Російські "волонтери" беруть сім'ї у поїздки на окуповану Луганщину

Віктор Білий | Всі новини автора
Северодонецк

В одній з останніх публікацій у телеграм-каналі російської волонтерської організації було показано "сімейний виїзд" у зону так званого СВО. Волонтер із Росії разом із сім'єю відвідав окупований Сєвєродонецьк у Луганській області, про що свідчить фото, на якому вони позують на тлі зруйнованих будівель.

На фото можна побачити групу людей, включаючи чоловіка у священицькій рясі, жінку та двох дітей, усі одягнені в камуфляжні речі, передає Час Пік.

Вони стоять на зруйнованій вулиці Партизанській, на задньому плані видно зруйновані будинки. У руках вони предмети, що нагадують тубуси від різних видів озброєнь.

Чоловік, який уявив себе волонтером, описав поїздку як "можливість показати сім'ї реальну ситуацію на місцях бойових дій".

На фото всі посміхаються, попри зруйновані будинки та очевидні сліди недавніх бойових дій.

Публікація викликала змішані реакції у соціальних мережах. Багато користувачів висловилися про неприйнятність таких "екскурсій" у зони конфлікту, особливо за участю дітей. Однак частина аудиторії підтримала волонтерів, стверджуючи, що це демонструє силу духу та відданість їхній справі.

Читайте також:

У мережі з'явилися свіжі кадри зі "звільненого" Сєвєродонецька

Кішка з чутливим травним трактом — як має виглядати її дієта?

Трейдинг: сучасний спосіб заробітку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк