22.06.2024, 12:48

Серія трагічних ДТП на окупованій Луганщині: два дні, три жертви

На тимчасово окупованій території на Луганщині сталася серія смертельних дорожньо-транспортних пригод. За інформацією місцевих джерел, 20 та 21 червня на трасі "Луганськ - Сорокіне" (раніше відомої як Краснодон) сталися дві аварії з летальним кінцем.

Про це повідомляють пропагандистські пабліки, публікуючи фото з місця події, повідомляє Час Пік.

20 червня близько 15:10 сталося лобове зіткнення двох легкових автомобілів. Водій однієї з машин, втративши керування, виїхав на зустрічну смугу. Внаслідок аварії обидва водії загинули на місці події.

Наступний інцидент стався 21 червня близько 1:55 в районі Новосвітлівки. Водій легкового автомобіля не впорався з керуванням, внаслідок чого машина з'їхала на узбіччя та перекинулася. Пасажир отримав травми, несумісні із життям, а водія було травмовано.

Ці трагічні події наголошують на важливості дотримання правил дорожнього руху та необхідності підвищеної уваги за кермом, особливо в нічний час та на складних ділянках дороги.

Також у пресслужбі Луганської ОВА повідомили, що росіяни не збираються прибирати інженерні прикордонні споруди в Миловому, які залишатимуться на місці до припинення воєнного стану в "ЛНР". "Пресслужба губернатора Ростовської області стверджує, що ці споруди захищають окупантів від осіб, які намагаються незаконно перемістити зброю для організації терактів".

Про спрощення перетину кордону заявили майже два роки тому, проте це залишається лише на папері. Російська сторона продовжує використовувати складні інженерні споруди, виправдовуючи їхню необхідність загрозою безпеці.

Читайте також:

Нова "методичка" для силовиків "ЛНР": обов'язкове залучення до армії РФ підозрюваних та обвинувачених

Ліжко для сучасної спальні - як вибрати

Кращі чохли для iPhone 15: захист та стиль

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк