27.06.2024, 11:15

Зв'язок та інтернет в окупованому Сєвєродонецьку: у мережі розповіли про ситуацію та показали кадри з міста

Віктор Білий | Всі новини автора
Северодонецк

Жителі окупованого Сєвєродонецька на Луганщині розповіли про стан зв'язку та інтернету, а також поділилися свіжими кадрами із різних районів міста.

Мешканці Сєвєродонецька у місцевих пабліках зазначають, що на багатьох будинках встановлені антени, які забезпечують інтернет-зв'язок, передає Час Пік.

Очевидці поділилися своїми враженнями:

"Інтернет? Ви не помилилися? Може просто ТВ.

Я не помилилася саме інтернет. І щовечора дахи будинків забиті людьми, всі дзвонять своїм рідним. У мене мегафон, починаючи з 9 поверху, є зв'язок, але Лугаком ловить краще.

200 р – 30 хвилин підключення до інтернету, тепер сусіди так спілкуються”.

У мережі також з'явилися нові кадри з різних районів Сєвєродонецька. На фотографіях можна побачити пожежну частину на вулиці Новікова, проспект Космонавтів та Гвардійський, а також Чисте озеро. Ці знімки дають змогу оцінити поточний стан міста.

Окупаційна влада повідомила про проведення робіт з розмітки дорожнього полотна. Нанесення пішохідних переходів ведеться на вулицях Єгорова і Курчатова, а також в районі шосе Будівельників.

Попри роботи, що проводяться, у багатьох жителів міста виникають питання до якості та доцільності ремонтів. Мешканці закликають до активної участі та боротьби за справедливість у питаннях проведення ремонтів та покращення міської інфраструктури:

"У мене є до вас прохання, давайте разом боротися за справедливість, як у нас роблять ремонт, я звернулася до поліції це марно, до прокуратури зовсім не пустили...".

Читайте також:

Провокації у Лисичанську та зниження зарплат у Сєвєродонецьку: Лисогор про ситуацію на Луганщині

Вибираємо речі для виписки малюка з пологового будинку

Проекти невеликих будинків, які будуть ідеальними для невеликих сімей

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк