27.06.2024, 12:23

Росіяни скинули авіабомбу на Селидове: шістьох людей поранено, серед них двоє дітей

Віктор Білий | Всі новини автора

Сьогодні близько 8:40 ранку російські війська завдали удару по Селидовому Донецької області, використовуючи авіабомбу ФАБ-500 з УМПК. Бомба вибухнула поряд із багатоквартирним житловим будинком, спричинивши значні руйнування та пожежі.

Станом на 10.00 працівниками ДСНС ліквідовано пожежу двох квартир на 3-му та 4-му поверхах загальною площею 90 м кв. Під час ліквідації пожеж із пошкоджених квартир врятовано 3 людей, передає Час Пік.

На цей час відомо про шістьох поранених жителів, серед яких двоє дітей: 17-річний хлопець та 11-річна дівчинка. Усіх постраждалих було оперативно доставлено до медичних закладів для надання необхідної допомоги.

Внаслідок вибуху та пожежі пошкоджено чотири адміністративні будівлі, сім багатоквартирних та п'ять приватних житлових будинків, а також чотири автомобілі.

Крім Селидового, під обстріл потрапило також село Ясенове Покровської громади, де було поранено одну людину та пошкоджено одне підприємство.

Наразі інформація про загиблих не підтвердилася. Рятувальні служби продовжують працювати на місці пригод, оцінюючи збитки та надаючи допомогу постраждалим.

Читайте також:

"Буде окрема розмова у Києві": Зеленський прибув на Донеччину з перевіркою

Секрет збереження краси та довговічності дерев'яних поверхонь

Які сухі будівельні суміші вибрати: практичні поради із вибору

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк