27.06.2024, 14:20

"Визволені руїни": нові фото з окупованої Попасної

Оксана Мовчан | Всі новини автора
пролдлж

У мережі з'явилися нові фото з тимчасово окупованої Попасної на Луганщині, які викликали хвилю обурення та жалю. Світлини показують масштабні руйнування міста після приходу так званих "визволителів".

Кадри оприлюднили у мережі, передає Час Пік.

Перше фото демонструє зруйновану будівлю, яка колись, можливо, була адміністративним або житловим приміщенням. Вся конструкція будівлі вкрита тріщинами, вікна вибиті, а стіни понівечені численними ударами. На передньому плані видно залишки будівельних матеріалів, що розкидані навколо. Все це свідчить про потужну руйнівну силу, яка обрушилася на місто.

Друге фото показує вулицю, на якій з обох боків стоять зруйновані та покинуті будівлі. Видно залишки колишніх житлових будинків, які нині стоять порожніми та напівзруйнованими. Від будинків залишилися лише руїни, а дороги, здається, давно не бачили ремонту чи догляду.

Після приходу окупантів місто переживає справжню катастрофу. Інфраструктура зруйнована, житлові будинки перетворені на руїни, а життя місцевих жителів поставлене під загрозу. Нові фото є яскравим свідченням того, що "визволення" принесло лише біль, руйнування та невизначеність у життя мирних мешканців Попасної.

Ці світлини нагадують про необхідність відновлення територіальної цілісності України та надання допомоги постраждалим громадам. Вони також підкреслюють важливість міжнародної підтримки у боротьбі з агресором та відновлення миру на нашій землі.

Нагадаємо, що за словами місцевого жителя, так звані "визволителі" розбирають місто по цеглинках. Оприлюднити кадри на даний час немає змоги, через те, що окупанти влаштовують "шмон" на виїзді з міста.

У публікації використано інформацію з ТГ- каналу ]]>"ПОПАСНА live".]]>

Читайте також:

Виходу немає? Де у Лисичанську, Сєвєродонецьку, Рубіжному заробляють гроші

Які сухі будівельні суміші вибрати: практичні поради із вибору

Необхідність створення інтернет-магазину для успішного бізнесу

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк