28.06.2024, 21:12

Окупанти завдали ракетного удару по житловому будинку у Дніпрі: один загиблий, багато поранених

дніпро

Сьогодні росіяни завдали ракетного удару по житловій багатоповерхівці у Дніпрі, що спричинило серйозні руйнування та людські жертви. За повідомленням міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка, станом на 19:45 вже відомо про одного загиблого та п'ятьох поранених. Рятувальники продовжують розбирати завали, і, на жаль, кількість жертв може зрости.

За словами Клименка, одного чоловіка вдалося врятувати з автомобіля, на який обвалилися частини пошкодженого будинку, передає Час Пік.

Однак, кількість постраждалих зросла до шести осіб, серед яких є семимісячне немовля. Голова обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомив, що у дівчинки виявлено отруєння продуктами горіння, а троє постраждалих перебувають у важкому стані. Це дві жінки віком 27 і 30 років та 29-річний чоловік. Інші постраждалі мають середній ступінь важкості травм.

Унаслідок удару було пошкоджено чотири поверхи багатоповерхівки. У квартирах, які зазнали руйнувань, можуть залишатися заблоковані люди, а також в автомобілях навколо місця ракетної атаки. В одному з під'їздів пошкодженого будинку сталася пожежа, що ускладнило рятувальні роботи.

Місцеві служби негайно відреагували на трагедію. Рятувальники ДСНС та медичні бригади працюють на місці події, надаючи допомогу постраждалим та розбираючи завали. Зусилля спрямовані на пошук і порятунок людей, які можуть залишатися під руїнами. 

Крім того, у Дніпрі перекрили рух вулицями, що розташовані поруч з місцем удару. Рух на ділянках ускладнено. Також призупинили роботу електротранспорту.

Україна залишається непохитною у своїй боротьбі за незалежність та територіальну цілісність. Попри численні атаки й жертви, країна продовжує отримувати підтримку від міжнародних партнерів та робить усе можливе для захисту своїх громадян і відновлення нормального життя у постраждалих регіонах.

Читайте також: Українська енергосистема залучила аварійну допомогу з трьох країн: деталі ситуації

Як доглядати за одягом з принтами?

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк