29.06.2024, 12:00

"Йде замазування очей": Пропагандистський спектакль окупантів у Сєвєродонецьку викликав обурення мешканців Луганська

Марина Гончар | Всі новини автора
сєвєрооднецьк

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку окупанти знову влаштували черговий пропагандистський спектакль, опублікувавши фотографії з "ремонту" дитячого майданчика у місті. У своїх повідомленнях вони заявляють, що у місті "відновлюють" не лише будинки, а й створюють "комфортні умови" й для наймолодших жителів. 

Проте справжня ситуація в окупованих містах свідчить про інше. Жителі, які перебувають під окупацією вже 10 років, почали обурюватися через відсутність реальних дій з боку окупаційної "влади" щодо відновлення їхніх міст, передає Час Пік.

Вони ставлять питання, чому новоокуповані території отримують більше уваги й ресурсів, ніж старі, які також страждали та продовжують страждати від бойових дій.

Один із таких голосів прозвучав у пропагандистському чаті:

"Чому звільнені території так плекають, відновлюють все з нуля, а в містах, які 10 років під обстрілами були і зараз так само страждають, йде замазування очей, просто латають будинки, ані дитячих майданчиків, нічого немає!", - йдеться у повідомленні.

Ця ситуація яскраво демонструє, що окупанти більше зосереджуються на створенні ілюзії відновлення та добробуту, ніж на реальному вирішенні проблем місцевих жителів. Відновлення дитячого майданчика в Сєвєродонецьку – це лише черговий приклад пропагандистського ходу, спрямованого на створення позитивного іміджу окупаційної "влади". У той час як реальні потреби та проблеми жителів ігноруються.

Нагадаємо, трохи раніше жителі окупованого Сєвєродонецька на Луганщині розповіли про стан зв'язку та інтернету, а також поділилися свіжими кадрами із різних районів міста.

У публікації використано інформацію з ТГ-каналу "]]>Kitsune / Сєвєродонецьк]]>".

Читайте також: У мережі показали різні локації "звільненого" Сєвєродонецька - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк