30.06.2024, 08:55

"Прильоти" та пожежа на НПЗ: У мережі розповіли свіжі новини з Лисичанська

лнпз

Вчора вранці, 29 червня, у тимчасово окупованому Лисичанську пролунали вибухи, які вказують на артилерійський обстріл. Місцеві мешканці повідомляють про влучання в нафтопереробний завод, що спричинило пошкодження та пожежу.

За їхніми свідченнями, у цей час окупаційні війська, як завжди, активували систему "ППО", проте, схоже, це не змогло запобігти руйнуванням, передає Час Пік.

За інформацією місцевих джерел, вранці над Лисичанськом було чути гучні вибухи, що налякало мешканців та викликало занепокоєння. Вибухи вказували на артилерійський обстріл, і незабаром стало відомо, що цілями стали об'єкти нафтопереробного заводу. Очевидці повідомляють про масштабну пожежу, яка виникла на території заводу.

Місцеві жителі зазначають, що під час обстрілу окупаційні сили активізували "системи ППО". Однак, попри їхню роботу, "прильоти" у НПЗ все ж таки були. За попередніми даними, зруйновані деякі частини заводу, але інформація про постраждалих не надходила.

Події у Лисичанську підкреслюють нестабільність ситуації на тимчасово окупованих територіях. Постійні обстріли, активність ППО та пожежі на стратегічно важливих об'єктах викликають занепокоєння. Офіційні представники окупаційної "влади" поки що не надали детальної інформації про масштаби руйнувань та можливі жертви.

Нагадаємо, на ТОТ окупанти запровадили новий вид покарання. Тепер будь-який місцевий житель може бути звинувачений у "недоносництві" та загриміти у в'язницю. Вже існують такі прецеденти, окупаційні суди почали виносити вироки місцевим жителям за "недоносництво". 

Читайте також: У мережі розповіли про поточну ситуацію в Лисичанську

Читайте ще: Квартири вже нема, а податок платити? Що робити мешканцям Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного з обов'язковим податком на нерухомість

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк