30.06.2024, 09:48

У мережі повідомляють про потужні "прильоти" у Кремінній: подробиці

Марина Гончар | Всі новини автора
кремінна

У тимчасово окупованій Кремінній, Луганської області, ситуація залишається напруженою і нестабільною. Місцеві жителі повідомляють про часті обстріли, що призводять до значних руйнувань та підвищують рівень тривоги серед населення.

За інформацією, розповсюдженою у регіональних чатах, вчора вранці район Супутника зазнав інтенсивного обстрілу, передає Час Пік.

За словами очевидців, було зафіксовано понад 20 "прильотів". Внаслідок цих обстрілів згоріли два будинки:

"Вчора вранці було обстріляно район Супутника. Більше 20 прильотів, є інформація, що згоріло два будинки", - пишуть у регіональних чатах.

Крім того, сьогодні вночі був зафіксований потужний "приліт" у центр Кремінної. Подробиці цього інциденту наразі відсутні. Місцева "влада" поки що не надала "офіційних" коментарів щодо нічного обстрілу, що викликає ще більше занепокоєння серед населення.

Ситуація у Кремінній відображає загальну нестабільність та небезпеку, яка панує на тимчасово окупованих територіях Луганської області. Постійні обстріли і руйнування інфраструктури підвищують рівень гуманітарної кризи і загрозу для мирного населення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у тимчасово окупованому місті Кремінна на Луганщині знову неспокійно. Протягом ночі та ранку мешканці міста чули численні вибухи та постріли. Наразі з'явилися повідомлення про збиття безпілотників.

У публікації використано інформацію з ТГ-канала "]]>Трикутник]]>".

Читайте також: "Прильоти" та пожежа на НПЗ: У мережі розповіли свіжі новини з Лисичанська

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк