30.06.2024, 20:15

Окупанти вдарили по терміналу "Нової пошти" в центрі Харкова: що відомо на даний момент

Оккупанты ударили по терминалу "Новой почты" в центре Харькова

Російські окупаційні війська 30 червня завдали чергового авіаційного удару по Харкову. Авіабомба впала біля відділення "Нової пошти" у Слобідському районі. Є загиблий та поранені.

Як повідомляє Харківська обласна прокуратура, окупанти завдали удару 30 червня близько 16:30. Попередньо встановлено, що удар було завдано ФАБ-500 з УМПК з села Нижній Вільшанець Бєлгородської області РФ, передає Час Пік.

Авіабомба впала за кілька метрів від приміщення відділення "Нової пошти" у Слобідському районі. Виникла пожежа. Пошкоджено приміщення та майно "Нової пошти", згоріло 7 вантажних автомобілів.

Внаслідок удару загинув чоловік, ще дев'ятеро людей отримали травми, у тому числі восьмимісячний хлопчик.

"Ці їхні бомби – одна з ключових основ путінської здатності воювати. Чим швидше світ допоможе нам розібратись із російською бойовою авіацією, що запускає ці бомби, чим швидше ми зможемо завдати ударів – цілком справедливих, до речі – по російській військовій інфраструктурі, по військових аеродромах, тим ближче буде мир. Справжній мир.

Світ має достатню силу, щоб примусити Росію до миру. І зокрема в захисті Харківської області від російського наступу ми довели, що рішучість партнерів дійсно допомагає. Удари по російському прикордонню допомогли захистити життя. Так само допоможуть і подальші рішення – сміливі рішення, які повинні бути, яких ми потребуємо і про які говоримо постійно з нашими партнерами. Найближчими тижнями ми продовжимо комунікацію, щоб отримати необхідні рішення", - прокоментував удар по Харкову Президент України Володимир Зеленський.

Оккупанты ударили по терминалу "Новой почты" в центре Харькова Оккупанты ударили по терминалу "Новой почты" в центре Харькова Оккупанты ударили по терминалу "Новой почты" в центре Харькова Оккупанты ударили по терминалу "Новой почты" в центре Харькова Оккупанты ударили по терминалу "Новой почты" в центре Харькова Оккупанты ударили по терминалу "Новой почты" в центре Харькова

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк