02.07.2024, 21:54

"Кремінна під обстрілом": у мережі повідомляють про щоденні атаки на позиції окупантів

Марина Гончар | Всі новини автора
ілжвіаовлра

У тимчасово окупованій Кремінній Луганської області ситуація залишається напруженою через регулярні "прильоти" по розташуванню "визволителів".

Про це інформують у мережі, передає Час Пік.

Сьогодні по обіді було завдано удару по позиціях російських військових в районі місцевого пивзаводу. За свідченнями очевидців, пожежа, що виникла після обстрілу, була настільки потужною, що її можна було побачити з віддалених районів міста. 

"Сьогодні по обіді було нанесено удар по розташування орків в районі пивзаводу. Горіло просто чудово", - йдеться у повідомленні.

Тим часом в районі міського "госпіталю" російські війська зазнали чергового удару. Місцеві джерела повідомляють, що в цьому районі було використано американські касетні боєприпаси, які завдали значної шкоди окупантам. Вибухи були настільки потужними, що їх було чути на значній відстані від епіцентру подій. 

"Прямо зараз кацапи в районі госпіталю слухають американські касети", - пишуть у мережі.

Обстановка в Кремінній залишається надзвичайно напруженою. Постійні обстріли та вибухи викликають великий стрес серед місцевих жителів, які змушені жити в умовах постійної небезпеки. 

Українські військові, зі свого боку, продовжують завдавати удари по позиціях окупантів, намагаючись зменшити їхню бойову потужність та звільнити тимчасово окуповані території. 

Нагадаємо, що за словами свідка, над містом також літає багато безпілотників, які окупанти намагаються збивати. Посічених осколками будинків та огорож додалося. Повноцінних комунікацій у Кремінній, як і раніше, немає.

Як повідомлялось раніше, у тимчасово окупованій Кремінній ситуація залишається напруженою, у мережі знову повідомляють про "прильоти".

У публікації використано інформацію з ТГ- каналу ]]>"Трикутник".]]>

Читайте також:

У мережі з'явилися свіжі фото з окупованого Рубіжного

Як вибрати ноутбук: загальні поради

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк