02.07.2024, 19:37

У мережі з'явилися свіжі фото з окупованого Рубіжного

Марина Гончар | Всі новини автора
рубіжне

У мережіт з'явилися фото з тимчасово окупованого Рубіжного Луганської області, де російські окупанти завдали значних руйнувань. Найбільше постраждала вул. Південна. Зруйновані будинки, відсутність електрики, медичної допомоги та інших "благ цивілізації". Жителі міста опинилися в жахливих умовах.

Фото оприлюднили у регіональних Тг-каналах, передає Час Пік.

На фото видно численні пошкоджені та зруйновані житлові будинки, а також зруйновану інфраструктуру. Вулиця вкрита сміттям.

За словами місцевих жителів, район вулиці Південної є одним із найпостраждаліших у місті. Тут немає доступу до комунікацій та медичної допомоги. Багато людей змушені були покинути свої домівки через окупацію.

За два роки окупації місцева "влада" не вжила жодних заходів для відновлення міста.

 

Нагадаємо, на окупованих територіях Луганщини гуманітарна ситуація різко погіршилася. Окупанти використовують "звільнені" населені пункти для "утилізації" прострочених продуктів, урізають "гуманітарку" та змушують місцевих жителів заробляти здаванням крові для російських вояків.

Тим часом у місті продовжують відбуваються заходи щодо "визнання майна безгоспним". "Безгоспними" виявляються будинки та квартири, які мають законних власників.

Читайте також: "Ілюзія визволення": як окупанти відзначають "налагодження життя" у Лисичанську

Процедура встановлення та догляду за пластинами для вирівнювання зубів

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк