04.07.2024, 14:50

Переселенці з Луганської області можуть оселитися у шелтері на Київщині: подробиці

жилье для впл

Переселенці з Луганської області тепер можуть оселитись у шелтері у місті Славутич на Київщині, а також можуть розраховувати на допомогу у працевлаштуванні.

Про це ]]>повідомляє]]> пресслужба Луганської ОВА у Telegram, передає Час Пік.

Домовленості про надання тимчасового житла для ВПО були досягнуті під час робочої зустрічі керівника Красноріченської СВА Михайла Хуторянського з мером Славутича Юрієм Фомічевим.

"За підтримки Європейського Союзу у місті створено комфортабельний шелтер, де створено необхідні умови для проживання переселенців з дітьми. До послуг мешканців МТП розвинена соціальна інфраструктура, соціально-психологічна, медична та реабілітаційна підтримка. За необхідності надається допомога у працевлаштуванні", - йдеться у повідомленні.

Детальну інформацію про умови розміщення ВПО у шелтері можна отримати за контактними телефонами Центру соціальних служб Славутича:

  • 099-379-58-17;
  • 099-503-24-23 (Валентина Дудинська).

Нагадаємо, Лисичанська МВА надає тимчасове житло переселенцям Луганщини у Києві. Як можна розміститися - читайте у нашому матеріалі.

Читайте також: Забезпечення переселенців житлом: які можливості можуть отримати ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк