05.07.2024, 14:31

Жахливий злочин стався у тимчасово окупованому Старобільську: що відомо

доропоап

У тимчасово окупованому Старобільську Луганської області стався жахливий злочин, який сколихнув місцеве населення.

Про це повідомив жіночий партизанський рух ]]>"Зла Мавка"]]>, передає Час Пік.

Російський окупант, якого раніше двічі судили за колективне зґвалтування, здійснив варварський напад на двох молодих дівчат. Після зґвалтування він жорстоко убив своїх жертв.

З різницею в тиждень у різних місцях були знайдені тіла двох дівчат: одна в лісі, а друга під мостом. Жахливі обставини їхньої смерті вразили навіть тих, хто звик до жорстокості війни. Перед смертю дівчата зазнали неймовірних знущань і були жорстоко зґвалтовані.

Винним у цих злочинах виявився російський окупант, який раніше вже був засуджений за подібні злочини. Цей випадок знову піднімає питання про те, скільки таких небезпечних злочинців було звільнено з російських тюрем і відправлено воювати в Україну.

Місцеве населення у відчаї. Батьки тепер бояться відпускати своїх дітей гуляти навіть удень. Ввечері місто стає порожнім, адже молодим дівчатам забороняють виходити з дому. Страх і невпевненість у безпеці стали постійними супутниками жителів Старобільська.

Цей випадок лише підтверджує той жахливий факт, що війна приносить не тільки руйнування, а й моральне падіння. Люди втрачають віру в справедливість і бояться за свої життя та життя своїх близьких. 

Читайте також:

На окупованій Луганщині діє заборона на відвідування лісів - запроваджено штрафи

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк