06.07.2024, 09:16

Нічна атака безпілотників: російські дрони знеструмили населені пункти Сумської області

сумщина

Сумська область знову опинилася під ударом ворожих сил. В ніч на суботу, 6 липня, російські безпілотники типу "Шахед" завдали масованої атаки по енергетичній інфраструктурі регіону. Як повідомляє обласна військова адміністрація, внаслідок цих дій було знеструмлено численні населені пункти в кількох районах області.

Обласна військова адміністрація оперативно поінформувала громадськість про ситуацію через свій офіційний телеграм-канал, передає Час Пік.

Атака призвела до значних перебоїв в електропостачанні. Водночас аварійно-ремонтні служби негайно розпочали роботи з відновлення енергопостачання, щоб якомога швидше повернути світло в домівки жителів.

Наразі точні масштаби наслідків ворожої атаки ще уточнюються. Відомо, що знеструмлення торкнулося кількох районів області, що створило значні незручності для місцевих жителів.

Окрім перебоїв з електропостачанням, раніше повідомлялося і про припинення подачі води в Суми, що стало наслідком атаки агресора.

Ситуація в Сумській області залишається напруженою, і місцева влада закликає громадян зберігати спокій та слідкувати за офіційними повідомленнями. Роботи з відновлення електропостачання тривають, і аварійно-ремонтні бригади працюють у посиленому режимі, аби якомога швидше ліквідувати наслідки атаки та забезпечити нормальне функціонування інфраструктури.

Читайте також: З 9 по 24 липня в усіх областях будуть змінені графіки відключень, - "Укренерго"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк