07.07.2024, 13:55

"Коли все піде на краще - невідомо": у Лисичанську скаржаться на відсутність допомоги та умов для виживання

лисичанск

У тимчасово окупованому Лисичанську трапляються дива з гуманітарною допомогою. Вона кудись зникає, так і не доходячи до мешканців, які її потребують.

Про ситуацію повідомляють користувачі мережі, передає Час Пік.

"Це до місцевої влади питання, куди вони всю допомогу дівають. Ви не уявляєте, які фури з будматеріалами та гуманітарною допомогою відправляють до ЛНР. Знайомий возить на фурі, показував. І в Держпослугах є така вкладка" "Допомога жителям Лисичанська. Саме Лисичанська. Де вона?", - обурюються у мережі.

Інформація про те, що так багато всього їде до Лисичанська з РФ, відносна. А ось про зникнення гуманітарки повідомляли багаторазово. За підсумками, її виявляли у продажу на ринку. Але й без гуманітарної допомоги виживати у місті та навколишніх населених пунктах дуже складно.

"У багатьох розбитих селищах немає ні світла, ні води. І нічого не роблять, і воду не возять. Усі виживають, як можуть. Таке на даний час становище, але коли все піде на краще - невідомо", - зазначають користувачі мережі.

У публікації було використано матеріали Telegram-каналу "]]>Трикутник]]>".

Читайте також: Як потрапити до Лисичанська зараз: хто з містян став "небажаним" та чи можна обійтися без "офіційного дозволу"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк