07.07.2024, 17:45

На Донбасі українські воїни "мінуснули" черговий російський штурмовик Су-25

На Донбассе украинские воины "минуснули" очередной российский штурмовик Су-25

Вдень 7 липня українські воїни "приземлили" черговий російський штурмовик Су-25. Це 361-й військовий літак, втрачений ВКС РФ з початку повномасштабної війни.

На Покровському напрямку 7 липня українські воїни-зенітники збили російський Су-25, який обстрілював позиції підрозділів Сил оборони. Про це ]]>повідомляється ]]>в офіційному Telegram-каналі оперативно-стратегічного угрупування військ "Хортиця", передає Час Пік.

"Воїни-зенітники окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка, приземлили черговий штурмовик Су-25, який тепер догорає в степах українського Донбасу", - йдеться у повідомленні.

Довідково: Су-25 – радянський штурмовик, броньований дозвуковий військовий літак. Штурмовик призначений для безпосередньої підтримки сухопутних військ за прямої видимості цілі, а також знищення об'єктів із заданими координатами цілодобово у будь-яких метеоумовах. Він оснащується потужним комплексом озброєння – авіагарматами, авіабомбами різного калібру та призначення, керованими та некерованими ракетами "повітря – земля", керованими ракетами "повітря – повітря". Загалом на штурмовику може встановлюватись 32 види озброєнь.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк