07.07.2024, 19:14

На Донбасі українські розвідники знищили логістичний центр противника та станцію РЕБ

Фото: ГУР

На окупованій території Донецької області українські розвідники знищили логістичний центр армії РФ та станцію радіоелектронної боротьби Р-330Ж "Житель".

6 липня українські розвідники завдали вогневого удару по двох об'єктах російських сил на території окупованої Донецької області. Про це ]]>повідомили]]> у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України, передає Час Пік.

"6 липня 2024 року розвідники департаменту активних дій ГУР МО України у взаємодії з підрозділом аеророзвідки 45-ї окремої артилерійської бригади виявили та завдали вогневого ураження по двох військових об’єктах держави-агресора росії на тимчасово окупованій території Донецької області...

Полювання триває!", - йдеться у повідомленні ГУР.

Повідомляється, що в окупованому місті Дебальцеве вражено логістичний центр із танковим обладнанням та боєприпасами, а в селищі Новолуганське знищено російську станцію радіоелектронної боротьби Р-330Ж "Житель".

ГУР ГУР ГУР

За даними порталу Oryx, з лютого 2022 року ЗСУ знищили 17 систем Р-330Ж "Житель", ще чотири отримали пошкодження. Автоматизована станція постановки перешкод Р-330Ж "Житель" призначена для виявлення, пеленгування та аналізу джерел радіовипромінювань, постановки радіоперешкод тощо. За твердженням російського телеканалу "Звезда", Р-330Ж здатний перехоплювати та придушувати канали управління БПЛА.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк