07.07.2024, 21:39

Зеленський в Одесі взяв участь у заходах з нагоди Дня ВМС ЗСУ

Зеленский в Одессе принял участие в мероприятиях по случаю Дня ВМС ВСУ

Президент України Володимир Зеленський у День Військово-Морських сил ЗСУ в Одесі вшанував пам'ять військових моряків, які віддали своє життя у боях з російськими окупантами.

Президент України Володимир Зеленський 7 липня, у день Військово-Морських сил Збройних сил України, вшанував пам'ять загиблих воїнів ВМС та нагородив моряків в Одесі. Про це ]]>повідомляється ]]>на сайті глави держави, передає Час Пік.

Разом із Зеленським у церемонії взяли участь: керівник Офісу Глави держави Андрій Єрмак, міністр закордонних справ Нідерландів Каспар Велдкамп, міністр оборони Нідерландів Рубен Брекельманс, державний секретар з питань оборони Великої Британії Джон Гілі, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, міністр оборони України Рустем Умєров, Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, командувач ВМС ЗСУ Олексій Неїжпапа, начальник Одеської ОВА Олег Кіпер.

Зеленский в Одессе принял участие в мероприятиях по случаю Дня ВМС ВСУ Зеленский в Одессе принял участие в мероприятиях по случаю Дня ВМС ВСУ

Зазначається, що воїни почесної варти встановили вінок з квітами від Глави держави до Стели пам’яті полеглих воїнів Військово-Морських сил в Одеському порту.

Володимир Зеленський в Одесі привітав військових моряків та відзначив їх державними нагородами, а також відвідав госпіталь, де лікують військових моряків, поранених у боях з російськими окупантами.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк