09.07.2024, 11:43

"Це що, "хотілки" Пасічника та Хортіва?": як у Рубіжному відбувається "прихватизація" квартир

рубежное

У тимчасово окупованому Рубіжному квартири забирають навіть у тих, хто може підтвердити своє право власності чи перебуває у місті.

У мережі розповіли про те, як відбувається "прихватизація" житла у Рубіжному, передає Час Пік.

Користувачі мережі називають ситуацію "свавіллям".

"Я зіткнувся з цим особисто. Оголосили безхазяйним житлом квартиру моєї доньки. У квартиру безперешкодно приходять будівельники, занесені для монтажу віконні рами. Залишено ключі у сусідів у під'їзді, я сам роблю ремонт у квартирі. Прописаний онук, 23 роки, громадянин РФ, у мене довіреність від доньки на квартиру. Хто формує інформацію про безхазяйне житло і подає її до Рубіжанського виконкому Хортіву? На підставі закону Пасічника, протягом 30 діб має прибути лише господар, щоб підтвердити, що квартира житлова та під наглядом. Зв'язку, інтернету у місті немає взагалі. Це що, "хотілки" Пасічника та Хортіва?", - ділиться історією користувач мережі.

Люди починають обурюватися через те, що "конституційні права" зневажаються.

"Це типове шкідництво та розпалювання ненависті до існуючого ладу та Конституції Росії! Взагалі наведуть, зрештою, порядок у Луганській області? Скільки можна знущатися з людей з цими чергами, талонами, реєстраціями?", - коментують обстановку в мережі.

У публікації було використано матеріали Telegram-каналу "]]>Трикутник]]>".

Читайте також: Як потрапити до Лисичанська зараз: хто з городян став "небажаним" та чи можна обійтися без "офіційного дозволу"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк