09.07.2024, 12:28

Аварійно-рятувальні роботи на території "Охматдиту" завершені, - Клименко

Оксана Мовчан | Всі новини автора
арол

Аварійно-рятувальні роботи на території дитячої лікарні "Охматдит" у Києві після російського ракетного удару в понеділок завершено. На цій локації загинули дві людини, ще 32 дістали поранень.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор ]]>Клименко]]>, передає Час Пік.

"Аварійно-рятувальні роботи на території "Охматдиту" в Києві завершені. Внаслідок атаки рф на цій локації 2 осіб загинуло, по медичну допомогу звернулося 32 поранених. Госпіталізовано з травмами 8 дітей", - написав Клименко.

Відомо, що у "Охматдиті" загинув родич одного з пацієнтів та лікарка зі Львова – 30-річна нерфологиня Світлана Лук'янчук. Її поховають у рідному місті.

"Доба безперервної та самовідданої роботи. Дякую кожному, хто допомагав, рятував, підтримував. Неймовірна сила єдності українців", ‒ додав він.

Загалом відомо, що внаслідок російських ударів 8 липня в Києві загинуло 29 людей, серед них чотири дитини, 117 людей постраждали, зокрема 10 дітей.

Як повідомлялось раніше, після російської атаки з "Охматдиту" евакуювали понад 600 пацієнтів, з яких 100 були переведені до інших лікарень столиці. Найтяжчі пацієнти – онкохворі діти та ті, хто перебував на діалізі, були оперативно переміщені завдяки поліції, яка забезпечила транспортні коридори на вулицях Києва.

Читайте також:

"Це що, "хотілки" Пасічника та Хортіва?": як у Рубіжному відбувається "прихватизація" квартир

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк