09.07.2024, 12:44

"Без води й на палючому сонці": в таких умовах окупанти утримують тварин в Луганському зоопарку

Оксана Мовчан | Всі новини автора
варппаопо

У тимчасово окупованому Луганську, на території парку 1-го Травня, зоопарк знову став свідченням нелюдських умов утримання тварин російськими окупантами.

Про це повідомляє]]> Центр національного спротиву]]>, передає Час Пік.

Тут при температурі понад 40 градусів тварини змушені перебувати у непристосованих вольєрах, на палючому сонці, без води та належного корму.

Більшість тварин страждають від хвороб і виснаження, проте це, схоже, абсолютно не турбує місцевих колаборантів. Навпаки, вони не соромляться брати гроші з мешканців Луганська за можливість побачити ці страждання.

Це далеко не перший випадок жорстокого та неналежного поводження з тваринами з боку російських окупантів. Вони продовжують виявляти свою садистську сутність, що вже неодноразово проявлялася у вигляді обстрілів цивільних об’єктів, вбивств, насильства та катувань від найменших до найстаріших. Тепер вони спрямовують свою жорстокість і на беззахисних тварин, що утримуються у зоопарку.

Поведінка російських загарбників свідчить про їхню дегуманізацію та відсутність елементарного співчуття. Тварини, які вже й так страждають, змушені жити в умовах, що є абсолютно неприйнятними для будь-якої живої істоти. На жаль, немає жодних ознак того, що ситуація покращиться, поки територія залишається під контролем окупантів.

Читайте також:

Пожежі в районі Кремінної стали для росіян "приводом", щоб вивезти майже 140 дітей на "перевиховання"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк