11.07.2024, 18:25

Ситуація у тимчасово окупованому Сєвєродонецьку: думка прихильника "руського миру"

Марина Гончар | Всі новини автора
вапаппр

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області, на думку посіпаки "визволителів", "налагоджується" життя.

Про це написали у тамтешніх пабліках, передає Час Пік.

Станом на липень, мешканці тимчасово окупованого міста зіштовхуються зі складними погодними умовами. Температура в місті піднялася до 47-50 градусів на сонці, що створює додаткові труднощі для життя.

8 липня місто постраждало від майже бурі, яка принесла сильний дощ. Негода залишила свій слід: поламані гілки, повалені дерева та зірвані листи профнастилу з дахів.

Також суттєво постраждала річка Чистуха, яка майже висохла. У відповідь на це, мешканці Сєвєродонецька почали їздити на Клешню, щоб купатися та охолоджуватися.

Соціальні мережі повідомляють про відкриття нових відділень "банку" у місті. 

"У місті стоїть спека, на сонці показує 47-50, 8 липня була майже буря з дощем, подекуди поламано гілки, є й дерева, з дахів злітали листи профнастилу. Чистуха майже висохла, мешканці їздять на Клешню купатися й охолоджується, багато дітей. Сам був на вихідних, вода чиста, завезли чистого піску на пляж. У місті відкрилися нові відділення ПСБ, ремонт магістральних труб опалення триває по Курчатова, Гвардійському, роблять фасади будівель. Потихеньку біля магазину Матрьошка (Сільпо) з'являється торгівля приватників", - йдеться у повідомленні.

Ситуація у Сєвєродонецьку залишається складною та неоднозначною, але мешканці вимушені адаптуватися до нових умов

Соціальні мережі продовжують бути основним джерелом інформації для місцевих жителів, які покинули місто, надаючи хоч якусь можливість слідкувати за останніми новинами.

Неодноразово наголошувалося, що основне населення Сєвєродонецька наразі - це люди похилого віку, пенсіонери. Однак забезпечити відносно спокійну старість для цих небагатьох людей нова "влада" не в змозі. Організацією базових процесів ніхто не займається - до проблем людей нікому немає справи.

Нагадаємо, що окупаційна "влада" міста вихваляється оснащеним  "за останнім словом техніки" лікарнями, в яких навіть є лікарі. Російські пропагандисти знімають "красиві картинки". Але чи можна в цих лікарнях отримати допомогу та лікуватись, краще запитати у людей...

Читайте також:

У тимчасово "звільненому" Луганську сталася масштабна пожежа - відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк