11.07.2024, 12:44

"Понад 30 діб очікування": як у Сєвєродонецьку працює "пенсійний фонд"

пенсионный фонд северодонецк

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області потрапити до "пенсійного фонду" практично неможливо. Черга росте на місяць уперед.

Про ситуацію ]]>повідомляє]]> пресслужба Луганської ОВА у Telegram, передає Час Пік.

"В окупованому Сєвєродонецьку чергу до пенсійного фонду зібрано на місяць вперед. Талон на прийом до фахівців можна отримати лише до середини серпня. Якщо пропустиш свій час - ще понад 30 діб очікування", - йдеться у повідомленні.

Неодноразово наголошувалося, що основне населення Сєвєродонецька наразі - це люди похилого віку, пенсіонери. Однак забезпечити відносно спокійну старість для цих небагатьох людей нова "влада" не в змозі. Організацією базових процесів ніхто не займається - до проблем людей нікому немає справи.

"Через два роки організація обслуговування залишилася на вкрай низькому рівні. Щоправда, запровадили електронну чергу - у той час, коли інтернет у місті відсутній", - зазначають у ЛОВА.

Як повідомлялося раніше, ситуація з медичним обслуговуванням у Сєвєродонецьку не краща. Потрапити до лікарів складно, а ліки викликають сумніви.

Читайте також: Як потрапити до Лисичанська зараз: хто з городян став "небажаним" та чи можна обійтися без "офіційного дозволу"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк