14.07.2024, 17:40

На Херсонщині окупанти вводять пропускний режим

В Херсонской области оккупанты вводят пропускной режим

Російські окупанти заявили, що на Херсонщині в усіх округах прифронтової зони для цивільних осіб поетапно до 31 серпня буде введено пропускний режим.

Російські окупанти заявили про введення з 1 серпня 2024 року пропускного режиму для Каховської міської громади на Херсонщині в межах 15-кілометрової зони від Дніпра, повідомляє Час Пік.

Як заявив т.зв. "губернатор" регіону Володимир Сальдо, особливий режим вводиться з метою безпеки.

"Запроваджується особливий режим перебування цивільних осіб на території прифронтової смуги в 15-кілометровій зоні на схід від правого берега Дніпра. Ці заходи застосовуються з метою забезпечення національної безпеки РФ, створення безпечних умов для роботи та проживання громадян у 15-кілометровій зоні, припинення терористичних та диверсійних дій на території Херсонської області", - написав Сальдо у Telegram.

З 1 серпня доступ цивільних осіб до 15-кілометрової зони здійснюватиметься виключно за перепустками. До 31 серпня це правило буде почергово поширене на всі округи 15-кілометрової зони. Про це йдеться в указі Сальдо від 8 липня 2024 року "Про організацію особливого режиму перебування у прифронтовій смузі Херсонщини".

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк