15.07.2024, 08:45

Львів накрила потужна гроза: влада повідомила про наслідки негоди

Львов, гроза

Львів накрила сильна гроза. Через грозу в різних районах міста виникли пожежі та зафіксовано перепади напруги в електромережі. У мікрорайоні Левандівка блискавка вдарила у електропідстанцію.

На Львівщині 214 населених пунктів повністю або частково залишилися без електрики через негоду, ]]>повідомив ]]>голова ОВА Максим Козицький, передає Час Пік.

"Грози з поривами вітру спричинили у різних районах Львівської області відключення електромереж. Станом на цю годину через негоду без електропостачання 214 населених пунктів (102 – повністю та 112 – частково)", - повідомив Козицький в Telegram.

Для відновлення подачі електрики задіяно 74 бригади "Львівобленерго" у складі 318 працівників та 111 одиниць спецтехніки.

Користувачі соцмереж пишуть, що трасу Львів-Шегині завалило поваленими деревами.

Як ]]>повідомляє ]]>Львівська міська рада, у Львові два трамваї та тролейбус курсують по зміненому маршруту через те, що працівники замінюють трамвайно-тролейбусне пересічення на перехресті пр. Чорновола - пр. Свободи. Є інформація, що вранці туди влучила блискавка.

"Враховуючи те, що негода триває, як і вимкнення світла, роботи по заміні пересічення трамвайно-тролейбусної мережі триватимуть довше, ніж зазвичай", - йдеться у повідомленні.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк