17.07.2024, 08:12

В окупованому Севастополі запроваджують графіки відключення світла

отключения света в севастополе

У тимчасово окупованому Севастополі запроваджують графіки відключення електроенергії. У місті світло вимикатимуть кожні дві години, встановлені дві черги.

Про це повідомляє "Севастопольенерго" у Telegram, передає Час Пік.

З середи, 17 липня, та на невизначений термін усі споживачі у Севастополі були поділені на дві черги відключень: дві години світло буде, дві - не буде. Відключення світла актуальні для всього району, включаючи Інкерман та Балаклаву.

Це відбувається через масштабний збій у роботі Ростовської атомної електростанції, який торкнувся і Криму. За заявами незаконної "влади" півострова, відключення світла також спровоковані аномальною спекою, яка підвищила рівень споживання електроенергії.

Без світла залишиться не лише Севастополь, а й інші великі міста окупованого півострова: Ялта, Алушта, Феодосія, Судак, Керч. Крім того, графіки відключень світла діють у населених пунктах Бахчисарайського та Сімферопольського районів.

Читайте також: Виплати дадуть усім чи у всіх заберуть? На яку грошову допомогу чекатиме ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк