17.07.2024, 08:48

Знайшли "робочу силу": кого відправлять "відновлювати" Лисичанськ та Рубіжне

лисичанск

Незаконна влада Луганщини вигадала, кого можна безкоштовно відправити на "відновлювальні роботи" до Лисичанська та Рубіжного.

Про ситуацію ]]>повідомляє]]> пресслужба Луганської ОВА у Telegram, передає Час Пік.

"З початком навчального року у вузах так званої "ЛНР" відкриють набір студентів, яких відправлять на відновлювальні роботи до Лисичанська та Рубіжного. Використовувати місцеву молодь як робочу силу вирішив новий куратор з Татарстану. Так дешевше, ніж платити гастролерам з Росії або місцевим найманцям", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що студенти працюватимуть у напівзруйнованих російською армією містах протягом 2025-2026 років. Незалежно від того, які спеціальності отримували студенти, їх зобов'яжуть опанувати робочі спеціальності, необхідні на будівництві.

"Перед тим, як долучитися до так званого "мирного десанта", вони перервуть профільне навчання і опановуватимуть робочі спеціальності. Не про це вони мріяли. Їхні батьки теж", - додають у ЛОВА.

Читайте також: Виплати дадуть усім чи у всіх заберуть? Якої грошової допомоги чекати ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк