19.07.2024, 18:12

Нові фото з окупованого Сєвєродонецька, які з'явилися у мережі, шокують руйнуваннями

Оксана Мовчан | Всі новини автора
прлодл

У мережі з'явилися нові фотографії з тимчасово окупованого Сєвєродонецька Луганської області, які знову привернули увагу до катастрофічних наслідків "звільнення".

Кадри оприлюднили у мережі, передає Час Пік.

Ці кадри, зроблені на центральних вулицях міста, демонструють масштабні руйнування та понівечені будівлі, що стали символом зруйнованого міста.

Фотографії, опубліковані на різних платформах соціальних мереж, зображують жахливий стан будинків на проспекті Центральному, бульварі Дружби Народів, вулиці Гоголя та вулиці Гагаріна (нині відомій як вулиця Богдана Хмельницького). Кадри показують напівзруйновані будівлі, вибиті вікна, пошкоджені дахи та стіни, які ледь тримаються.

Проспект Центральний, колись одне з найжвавіших місць міста, зараз нагадує зону бойових дій. Багато будинків зруйновані або серйозно пошкоджені, а залишки архітектури свідчать про інтенсивні бойові дії та обстріли, що відбувалися тут. На бульварі Дружби Народів ситуація не краща – руйнування та запустіння охопили цей колись зелений і затишний район.

Вулиця Гоголя тепер сповнена руїн. Будівлі, які колись були гордістю міста, тепер стоять у напівзруйнованому стані, перетворившись на безмовних свідків конфлікту. Аналогічно, вулиця Гагаріна (Богдана Хмельницького) також постраждала від масштабних руйнувань. Кадри з цього району показують будинки, що зазнали значних пошкоджень, та інфраструктуру, яка більше не функціонує.

Фотографії з окупованого Сєвєродонецька є наочним свідченням руйнівних наслідків окупації.

Тим часом російські окупанти влаштовують "показове відновлення" та годують людей "красивими обіцянками". Підконтрольні окупантам ресурси повідомляють, що публічно-правова компанія "Єдиний замовник у сфері будівництва" до кінця року відновить понад 400 багатоквартирних житлових будинків у Сєвєродонецькій агломерації.

У публікації було використано матеріали Telegram-каналу ]]>"ТРИБУН | СХІД". ]]>

Читайте також:

Компенсація за знищене житло: Хто з ВПО Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного отримає гроші в першу чергу?

"Падало все ближче до центру": із Кремінної повідомляють про обстріл

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк