20.07.2024, 21:04

В окупованому Маріуполі російські військові отруїлися подарованими кавунами

В Мариуполе российские военные отравились арбузами

В окупованому Маріуполі російські військові отруїлися кавунами, які їм піднесли "вдячні" жителі. Після трапези 12 військових померло, щонайменше 30 – перебувають на лікуванні.

У "звільненому" Маріуполі російських військових почастували отруєними кавунами. В результаті - 12 загиблих. Про це ]]>повідомив ]]>російський Telegram-канал "Кремлевская табакерка", передає Час Пік.

"Трагічний інцидент стався минулого тижня, розповіли нам джерела у ФСБ та поліції ДНР. Невідомі чоловік та жінка пригостили бійців кавунами. Чоловік був азійської зовнішності, жінка – слов'янської. Сказали: "Візьміть, хлопці, дякуємо вам за те, що нас захищаєте. Хлопці, на жаль, взяли. В результаті 12 загиблих, четверо у лікарні.

За словами іншого, швидше за все, отруйники були найняті ворогом. Де вони зараз, невідомо", - йдеться у повідомленні.

Як додали джерела у поліції, у Маріуполі військові продовжують гинути від отрути, вогнепальних та ножових поранень. Ці факти окупанти намагаються не афішувати.

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в етері телемарафону підтвердив цю інформацію, додавши, що успішну операцію з ліквідації окупантів провели маріупольські партизани. Після поїдання отруйних кавунів померло щонайменше 12 російських військових, ще близько 30 з тяжким отруєнням перебувають у лікарні.

"Маріупольський спротив - він має дуже велику активність насправді. Як було з цими кавунами: дійшли до того, що шляхом прямого найму. Наші люди не приймають участь безпосередньо у передачі таких небезпечних "подарунків" росіянам, на відміну від минулого року. Завжди є люди, які понаїхали з Росії і хочуть заробити. Тобто їм продається… Операція була проста. Було зрозуміло, що йде закупівля кавунів на військову базу. Було зрозуміло, хто буде постачати ці кавуни. Оцим людям задешево продали партію кавунів. Вона потрапила й нанесла ту шкоду, яку мала нанести", - розповів Андрющенко.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк