24.07.2024, 07:31

Ракетний удар по Харкову: є "прильоти" і загиблий

Обстрелы Харькова продолжаются

Російсько-окупаційні війська рано-вранці 24 липня знов атакували Харків. Противник завдав двох ударів, попередньо, ракетами С-300. Є інформація про одного загиблого.

Армія РФ рано вранці 24 липня завдала ракетного удару по Харкову та області. Про наслідки "прильотів" розповіли мер Харкова ]]>Ігор Терехов]]> та голова Харківської ОВА ]]>Олег Синєгубов]]>, повідомляє Час Пік.

За даними Терехова, перший удар прийшовся в промислову зону одного з районів Харкова. Інформація щодо постраждалих та руйнування уточнюється. Другий "прильот" зафіксовано в районі приватного сектору, горить будинок. Є інформація про одного загиблого.

За словами Терехова, на місцях прильотів працюють усі відповідні служби.

Голова Харківської ОВА детальніше розповів про наслідки ударів окупантів по Харкову та району. За його даними, внаслідок "прильоту" по Немишлянському району пошкоджено нежитлову будівлю, не менше 5 автомобілів. Без постраждалих.

За іншою адресою зафіксовано влучання у приватний житловий будинок. Виникла пожежа. Також росіяни вдарили "Шахедом" по Малоданилівській громаді. Виникла пожежа в конюшні. Постраждали двоє цивільних чоловіків, медики надали допомогу на місці. 

За словами Синєгубова, усі екстрені служби працюють над ліквідацією наслідків російської агресії.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк