24.07.2024, 09:02

Окупанти вдарили "Шахедами" по Ізмаїлу: пошкоджено портову інфраструктуру та п'ятиповерхівку

Оккупанты ударили "Шахедами" по Измаилу

Російські війська в ніч проти 24 липня атакували місто Ізмаїл на Одесщині. Під ударами "Шахедів" опинилася портова інфраструктура. Внаслідок влучення по п'ятиповерхівці є постраждалі.

Внаслідок обстрілу Ізмаїла сталося руйнування кількох будівель припортової інфраструктури. Пошкоджено 3 вантажні автомобілі. На місці також спалахнула пожежа, яку оперативно ліквідували співробітники ДСНС. Про це ]]>повідомив ]]>голова Одеської ОВА Олег Кіпер, передає Час Пік.

"Під прицілом росіян була припортова інфраструктура та багатоквартирний житловий будинок. Троє людей отримали поранення. Двоє з них шпиталізували у стані середньої ступеню важкості, ще одна постраждала отримала медичну допомогу на місці", - написав Кіпер у Telegram.

За ]]>інформацією ]]>Ізмаїльської РДА, наслідок нічної атаки відбулося влучання у житловий п’ятиповерховий будинок в м. Ізмаїл, виникло часткове руйнування вікон, сходової клітини та фасадної частини 5-ти поверхового житлового будинку без послідуючого загорання. Загиблих немає. Триває ліквідація наслідків обстрілу.

Оккупанты ударили "Шахедами" по Измаилу Оккупанты ударили "Шахедами" по Измаилу

Повітряну тривогу на Одещині оголосили о 01:38. Повітряні сили попередили про рух російсько-іранських "Шахедів" з акваторії Чорного моря в напрямку області. О 02:30 місцеві Telegram-канали та монітори повідомили про перші вибухи в Ізмаїлі.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк