24.07.2024, 16:15

Реальна картина: партизани розповіли про кількість поранених окупантів на Луганщині

раненые солдаты

Усі лікарні Луганської області переповнені російськими військовими. Окупанти зазнають колосальних втрат у регіоні, який навіть не можуть до кінця захопити.

За інформацією партизанського руху, на Луганщині до лікарень регулярно надходять поранені російські військові, передає Час Пік.

  • У Луганську, починаючи з другого поверху, головний корпус наповнений окупантами різної тяжкості. Інші корпуси також переповнені 300-ми.
  • До міської лікарні Алчевська кожні 30 хвилин на ПАЗиках привозять поранених окупантів. В основному легкі осколкові поранення, легкі ампутації або стабілізація. Вночі ПАЗики приїжджають найчастіше.
  • У Ровеньках лікарня переповнена російськими солдатами переважно після спроб наступу на Часів Яр.
  • У Сєвєродонецьку, як стало відомо від самих окупантів, у кожному наступі для них із 60 солдатів залишається 5-10 людей, що вижили. 50% - поранені. Як правило, мінно-уламкові травми, тобто до окопів ЗСУ, вони не доходять.
  • У лікарні Біловодська для цивільного населення немає місця, лікарів, ліків. А окупантів лікують медики з Новосибірська.

Як зазначають, партизани, РФ дійсно мають ресурси в живій силі, завдяки яким вони можуть захоплювати лісосмуги чи села. На руку їм грає перевага у небі. Проте реальна картина говорить про неймовірні втрати в армії РФ. Водночас лінію фронту зрушити чи прорвати росіяни не можуть.

У публікації було використано матеріали Telegram-каналу ]]>"Луганський партизан".]]>

Читайте також: Безкоштовне повернення додому та допомога з вивезенням речей: про які права мають знати ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк