24.07.2024, 21:28

У мережі показали, як виглядає один із кварталів окупованого Сєвєродонецька (фото)

Марина Гончар | Всі новини автора
север

У мережі з'явилися нові кадри з тимчасово окупованого Сєвєродонецька, зокрема з кварталу Микитон. Фотографії показують реальну картину того, як місто виглядає після так званого "звільнення" російськими окупантами.

Кадри опублікували у місцевому ТГ-каналі, передає Час Пік.

На фото видно багатоквартирний будинок, який перебуває у занедбаному стані. Фасад будівлі обшарпаний, частини стін обвалені, а вікна виглядають пошкодженими. На першому поверсі розташовані комерційні приміщення, серед яких магазин автоаксесуарів, що так потрібен людям, які живуть у надважких умовах.

Біля будинку висить "паспорт" об'єкту. Але чи дійсно колись там буде проведено відновлювальні роботи - невідомо...

На інших світлинах також видно багатоквартирні будинки в поганому стані. Дороги навколо будинків недоглянуті, з численними ділянками бруду та сміття. На передньому плані знаходяться сміттєві контейнери та залишки зруйнованих споруд, що створює ще більш похмурий пейзаж.

​​​​​​​

Таким чином, ці кадри з Сєвєродонецька показують, що після приходу російських окупантів місто виглядає зруйнованим та занедбаним. Інфраструктура та житлові будинки перебувають у жахливому стані, що свідчить про відсутність будь-якого догляду та ремонтних робіт.

Російські війська, які прийшли під приводом "звільнення", насправді принесли лише руйнування та страждання місцевим жителям.

Раніше повідомлялося, що на окупованій території Луганської області давно ходили чутки про списання комунальних боргів. Люди два роки чекали, коли ж нова "влада" виконає обіцянки та спише борги, що накопичилися, за ЖКП. Багато хто вже перестав вірити, й раптом приголомшлива новина - ухвалено "урядове" рішення про списання комунальних платежів мешканцям прифронтових територій. Але є одне "але" - спишуть не всі борги та не всім.

У публікації використано інформацію з ТГ-каналу "]]>По Северу]]>".

Читайте також: "Стабільно напружена": у мережі повідомляють про обстановку в окупованій Кремінній

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк