24.07.2024, 17:58

"Стабільно напружена": у мережі повідомляють про обстановку в окупованій Кремінній

Марина Гончар | Всі новини автора
варпаопо

У тимчасово окупованій Кремінній Луганської області ситуація залишається стабільно напруженою. Попри загальну тишу, час від часу спостерігаються обстріли, хоча вони відбуваються далеко від центра міста.

Про це повідомляють очевидці, передає Час Пік.

Зранку о 10:00 повідомили, що все було відносно спокійно, хоча напередодні вночі інколи чулися вибухи на околицях міста.

Після опівночі зафіксовано кілька обстрілів, які не нанесли значної шкоди. Також у вчорашній вечір після 19:00 знову зафіксували прильоти, в результаті яких з'явилася легка димова хмара. Здається, що удари припали на місцевість за стадіоном.

На сьогоднішній ранок, станом на 13:15, ситуація в Кремінній стабільна. Проте в трубці телефонів місцевих жителів чути звуки виходів артилерійських снарядів, що свідчить про триваючі бойові дії на околицях міста.

Жителі тимчасово окупованого міста намагаються підтримувати нормальне життя, але постійна загроза обстрілів створює напружену атмосферу. Місцеві мешканці залишаються на поготові й слідкують за розвитком подій, намагаючись зберігати спокій у цій непростій ситуації.

Тим часом за словами користувачів мережі, у ніч із 19 на 20 липня хтось обніс "військторг" на центральному ринку. У цей час діяла комендантська година.

Читайте також:

Реальна картина: партизани розповіли про кількість поранених окупантів на Луганщині

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк