25.07.2024, 21:31

Щоденні "прильоти", відсутність людей та розбите місто: у мережі повідомляють про напружену обстановку у Кремінній

Марина Гончар | Всі новини автора
кременная

Сепаратистські джерела активно поширюють інформацію про "налагодження" життя у Кремінній Луганській області. Проте місцеві жителі вказують на кардинально іншу реальність, наголошуючи, що ситуація в місті залишається вкрай напруженою та небезпечною.

У місцевих сепаратистських чатах з'явилася інформація про поточну ситуацію в Кремінній, повідомляє Час Пік.

Обстановка в Кремінній на 24 липня описується як найнапруженіша весь час початку війни. Щоденні "прильоти" завдають шкоди як околицям, так і самому місту. За словами очевидців, їхня кількість досягає десятків на день, що робить пересування містом вкрай небезпечним. Житлові будинки страждають від часткових та уламкових руйнувань, торкаючись як приватного сектору, так і багатоквартирних будівель.

Вулиці практично спорожніли, люди намагаються якнайменше виходити з будинків і швидко вирішувати свої справи.

Обстріл ведеться як вдень, так і вночі, що посилює психологічний тиск на місцевих жителів. Попри твердження про "налагодження" життя, місто продовжує страждати від руйнувань.

У той час як сепаратистські джерела намагаються створити враження стабільності та відновлення у Кремінній, реальні умови життя у місті залишаються вкрай важкими.

Проте автор наголошує на тому, що "місцеві комунальні служби продовжують працювати в екстремальних умовах", намагаючись "оперативно відновлювати" пошкоджені дроти та газові труби. Однак, попри їхні зусилля, перебої з електрикою та газом стали найчастішим явищем. На 24 липня основні комунікації у місті функціонують, але ситуація залишається нестабільною.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в тимчасово окупованій Кремінній Луганській області процвітає мародерство. "Визволителі" не оминають навіть місцеві "військторги", які для них же відкриті й були.

У публікації використано інформацію з ТГ-каналу "]]>Трикутник]]>".

Читайте також: "Дівчина з таксі отримала тяжкі травми": поблизу автостанції в Рубіжному сталася ДТП

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк