26.07.2024, 08:52

Для відновлення Лисичанська та Рубіжного окупанти планують створити зведені студентські загони

разрушения в Лисичанске

Вже наступного року на окупованій Луганщині з'являться зведені загони студзагонів з "ЛНР" та Татарстану. Окупанти планують залучати їх для відновлення зруйнованих обстрілами Лисичанська та Рубіжного.

Окупаційна адміністрація Лисичанська повідомила, що експерти з Татарстану обговорили створення в "ЛНР" зведених студентських загонів для відновлення Лисичанська та Рубіжного, передає Час Пік.

На думку російських чиновників, новий проєкт "відіграє важливу роль у наданні допомоги постраждалим районам та їхнім мешканцям".

Депутат Казанської міської думи Марсель Шарапов нагадав, що студенти-добровольці піднімали цілину в Казахстані, брали участь у будівництві автомобільних заводів "ВАЗ" і "КамАЗ", будували "багато значущих для країни об'єктів" та брали участь "у реалізації найбільших інфраструктурних проєктів країни".

Вочевидь, тепер "значущим проєктом РФ" стали зруйновані під час "звільнення" міста Луганщини. Спочатку російська армія знищила все, що могла, а тепер "показово відновлює". Для цього на Луганщину потяглися "понаїхавші" будівельники, а наступного року привезуть ще й студентів...

оккупанты планируют создать сводные студенческие отряды

Нещодавно у Лисичанськ для "відновлення міста" прибула нова будівельна бригада з Татарстану, яка планує зайнятися "реконструкцією та відновленням соціальних об'єктів" у містах Лисичанськ та Рубіжне. Крім того, аварійні бригади з Казані та Набережних Чолнів готуватимуть Лисичанськ до опалювального сезону.

Як зазначили в окупаційній адміністрації Лисичанська, було проведено оперативну нараду, на якій особливу увагу було приділено питанню розміщення та організації роботи нової будівельної бригади.

А це означає, що російських будівельників знову вселять у чужі квартири. Крім того, прикриваючись підготовкою до опалювального сезону, у Лисичанську знову почнуть розкривати порожні квартири.

Читайте також: Жителям Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного спишуть частину платежів за світло та газ? Хто потрапив до категорії "щасливчиків"?

Читайте ще: "Віджатий трикутник": Що робити мешканцям Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного, якщо їхні квартири захопили окупанти

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк