26.07.2024, 11:14

Окупанти перетворюють Луганщину на велике звалище: у регіон звозять сміття з російських міст

Иллюстративное фото / Открытый источник

На територію окупованої Луганщини почали звозити сміття з російських міст. При цьому окупанти не збираються займатися його переробкою. "Визволителі" планомірно перетворюють Донбас на "смітник Росії".

У російських регіонах люди протестують проти створення нових полігонів для сміття, тому окупанти вирішують проблему за рахунок захоплених українських територій, повідомляє Час Пік.

Раніше окупанти заявляли, що планують створити в Луганській області шість полігонів для сміття, ще три - у Донецькій. На ці звалища планують звозити сміття з Ростовської, Бєлгородської та Воронезької областей РФ. Йдеться саме про полігони, а не сміттєпереробні заводи.

Одразу після "звільнення" окупанти заявляли, що на Донбасі буде збудовано сучасні сміттєпереробні підприємства, які допоможуть очистити регіони від сміттєзвалищ й дадуть нові робочі місця. Однак "красиві обіцянки" вже не звучать, а от сміття з РФ вже вивозять на захоплені території.

"Обіцяні упродовж двох останніх років переробні станції окупанти так і не почали будувати, а сміття до так званої "ЛНР" вже надходить з території рф. У Воронежі та Ростові розраховують позбуватися таким чином 1.5 млн тонн відходів на рік. І росіянам глибоко байдуже, що сміття ніхто не перероблятиме. В "лнр" не проти приймати його, бо це - вказівка кремля", - ]]>повідомили]]> у Луганській ОВА.

Читайте також: Жителям Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного спишуть частину платежів за світло та газ? Хто потрапив до категорії "щасливчиків"?

Читайте ще: "Віджатий трикутник": Що робити мешканцям Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного, якщо їхні квартири захопили окупанти

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк