29.07.2024, 07:51

"Вони вважають себе богами": Жителі окупованого Рубіжного незадоволені поведінкою "нових росіян"

Віктор Білий | Всі новини автора
рубежное

Жителі окупованого Рубіжного в Луганській області висловлюють невдоволення поведінкою представників російської влади, що прибули до міста, та їх ставленням до місцевих жителів.

Повідомлення про це активно поширюються у соціальних мережах, передає Час Пік.

Нещодавно пропагандистські ресурси повідомили, що Татарстан відправив 75 тонн будматеріалів для відновлення Лисичанська та Рубіжного. У матеріалах стверджувалося, що шифер украй необхідний для ремонту приватних будинків, що нібито допоможе людям швидше повернутися до нормального життя.

Проте, за словами місцевих мешканців, отримати доступ до цієї допомоги виявилося проблематично. Одна з мешканок міста, яка звернулася до місцевої адміністрації за інформацією про необхідні документи, зіткнулася з бюрократичними перешкодами.

"Їй це "неросійське", що стоїть на дверях, сказав, що перелік він не дасть. А щоб його взяти, треба взяти талончик. І прийти з ранку", - пише один із коментаторів у соціальних мережах.

Жителі висловлюють обурення таким ставленням, звинувачуючи нових адміністраторів у зарозумілості: "Якого "хріну" ці неросійські мерзоти вважають себе богами?".

Читайте також: "Ніяке це було явно не ППО": очевидці повідомляють про потужні вибухи у Рубіжному

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк