29.07.2024, 13:46

Окупаційна "адміністрація" Лисичанська оголосила новий список квартир для "віджиму" у законних власників

Оксана Мовчан | Всі новини автора
вєалдопо

Окупаційна "адміністрація" Лисичанська Луганської області оприлюднила новий список квартир, які планується "віджати" у законних власників відповідно до місцевого "закону".

Про це повідомляють тамтешні інформаційні ресурси, передає Час Пік.

Окупаційна адміністрація міського округу оприлюднила інформацію про необхідність явки осіб, які вважають себе власниками або мають права на житлові приміщення, протягом 30 календарних днів з дня розміщення оголошення.

У переліку зазначено наступні квартири, розташовані за адресою:

квартал Молодіжний, будинок 2, квартири: 94, 95, 96, 98, 99, 102, 105, 106, 109, 110, 111, 114, 116, 122, 130, 131, 132, 134, 135, 139.

Це рішення базується на тому, що ці квартири мають ознаки безхазяйного майна. Власники або особи, які мають права на ці приміщення, мають звернутися до "адміністрації", щоб довести своє право власності та уникнути конфіскації.

Цей крок окупаційної адміністрації є черговою спробою легалізувати незаконну експропріацію майна на окупованих територіях.

Багато власників житла були змушені залишити свої домівки через бойові дії, і тепер ризикують втратити своє майно через відсутність можливості фізично бути присутніми на території, що контролюється окупантами.

Ситуація викликає занепокоєння серед мешканців міста.

Як повідомлялось раніше, вчора, 28 липня, в окупованому Лисичанську сталися нібито "прильоти" у центральній частині міста. Про це повідомляють місцеві пабліки, уточнюючи, що вибухи сталися в районі стадіону.

Читайте також:

Ситуація у Рубіжному: жителі скаржаться на сморід та вибухи, окупанти стверджують, що все спокійно

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк