30.07.2024, 20:28

В окупованому Первомайську дітям влаштували "промивання мізків" - фото

первомайск

Російська пропаганда всіляко намагається "перевиховати" дітей на тимчасово окупованих територіях України. Українській молоді нав'язують думку про російську "ідентичність".

У тимчасово окупованому Первомайську Луганської області дітей змусили брати участь у пропагандистському заході, передає Час Пік.

У музеї міста відбувся захід, під час якого дітей змусили дивитися кліп та співати пісню "Я русский", про що пропагандисти похвалилися в мережі.

Замість того щоб забезпечити дітям нормальні умови життя, з них роблять майбутніх солдатів.

Варто зазначити, що це далеко не перший подібний захід на окупованій території Луганщини. Наприклад, нещодавно дітей із Біловодська вивозили до Новосибірська для "військово-патріотичного виховання". Також відомо про відправлення дітей з регіону на "відпочинок" до оборонно-спортивного табору у Волгограді із залученням до участі у загонах так званої "Юнармії". Мілітаризація дітей та підлітків на Луганщині йде повним ходом.

У публікації було використано матеріали Telegram-каналу ]]>"ТРИБУН | СХІД".]]>

Читайте також: Безкоштовне повернення додому та допомога з вивезенням речей: про які права мають знати ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк