01.08.2024, 10:23

"Жорстока реальність": У мережі з'явилися нові кадри з окупованого Сєвєродонецька

В сети появились новые кадры из оккупированного Северодонецка

У мережі з'явилися свіжі кадри, зроблені в окупованому Сєвєродонецьку на Луганщині. Сумне видовище...

Судячи з виразу обличчя на фото, солодкі мрії про життя "як у СРСР", розбилися о жорстоку реальність. Обіцяного райського життя "руський мир" так і не приніс, повідомляє Час Пік.

Російські "визволителі" продовжують підгодовувати місцеве населення на окупованій Луганщині, ретельно фіксуючи "акт турботи" для звіту перед російськими телеглядачами та "для історії".

Судячи з фото, мешканці окупованого Сєвєродонецька продовжують збиратися у пунктах годування, щоб безкоштовно отримати кульок супу, каші чи чаю. Сумне видовище...

Про таке життя мріяли більшість пенсіонерів, ностальгуючи за Радянським Союзом? Чи могли вони собі уявити, радісно отримуючи російські паспорти, що стоятимуть у черзі за шматком хліба та кульком супу?

"У мене просто немає слів ...", "Якесь голодуюче Поволжя. Невже це краще ніж було до окупації?", "Просто пі*дець", "Це так, за версією болота, виглядають щасливі обличчя", "Без сліз не подивишся", "Радянський союз отримали, ура товариші...", "А чого обличчя всі такі не радісні?", "Це ті, хто пам'ятає Союз. Дуже хотіли повернутися. Застрягли на півдорозі", "Обличчя людей, це щось", - пишуть українці у коментарях під фото.

Читайте також:

"Знають не всі": Чому ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного потрібно оформити статус "дитина війни"

Компенсація за знищене житло: Хто з ВПО Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного отримає гроші в першу чергу?

Жителям Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного спишуть частину платежів за світло та газ? Хто потрапив до категорії "щасливчиків"?

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк