04.08.2024, 13:03

Вбивство в окупованому Сєвєродонецьку: рецидивісти на смерть забили місцевого жителя

Віктор Білий | Всі новини автора

В окупованому Сєвєродонецьку Луганської області сталася трагічна подія – вбивство місцевого жителя.Інцидент стався наприкінці липня цього року.

Про це повідомило так зване "СК РФ по ЛНР", передає Час Пік.

Згідно з повідомленням, двом жителям Сєвєродонецького району висунуто звинувачення у скоєнні вбивства групою осіб за попередньою змовою.

За версією слідства, двоє чоловіків із кримінальним минулим прийшли у гості до свого знайомого. "Між ними виник словесний конфлікт, який переріс у фізичне насильство. Один з обвинувачених почав бити господаря будинку різними предметами, завдаючи ударів по життєво важливих органах. Коли потерпілий знепритомнів, другий нападник продовжив побиття. Після того, як нападники переконалися, що жертва не подає". ознак життя, вони залишили місце злочину.

Окупаційна влада зазначає, що особи підозрюваних встановлено, і вони затримані. "Наразі триває збір доказів у кримінальній справі. Слідчий планує клопотати перед судом про обрання для обвинувачених запобіжних заходів у вигляді взяття під варту".

Читайте також:

"Що вони там зламувати зібралися?": В окупованому Сєвєродонецьку продовжують "ремонтувати" пустуючі квартири

"Не позбавляйте нас віри": Як одне рішення чиновників може перевернути життя переселенців з Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк