04.08.2024, 08:43

"Що вони там зламувати зібралися?": В окупованому Сєвєродонецьку продовжують "ремонтувати" пустуючі квартири

На фото: г.Северодонецк, ул. Курчатова (Князя Владимира)

У Сєвєродонецьку з дозволу окупаційної адміністрації триває зламування порожніх квартир. Опубліковано чергові списки адрес.

Проникнення зі зломом в окупаційній адміністрації пояснюють необхідністю проведення ремонтно-відновлювальних робіт, повідомляє Час Пік.

Що конкретно збираються робити у чужих квартирах "ремонтники" – інформації немає. У місцевих чатах люди пишуть, що змінюватимуть вікна й необхідно зробити заміри. Звучить смішно, зважаючи на те, що вже третій рік у місті всім вставляють вікна одного розміру, завезені з РФ. Також є припущення, що проводитимуть ревізію стояків та радіаторів перед опалювальним сезоном...

Припущення різні, а результат буде один - пустуючі квартири розкриють та "почистять". І навряд чи потім ключі повернуть господарям. До речі, оголошення про необхідність надати ключі розвішують на під'їздах будинків. Як власники, які виїхали, мають їх прочитати?

З'явилося оголошення про розкриття квартир за адресою: вул. Богдана Хмельницького, 108 (вул. Гагаріна).

"Там півпершого та півдругого під'їзду вигоріло, що вони там зламувати зібралися? Воно відкрите й так", - прокоментували в мережі оголошення.

Також готуються на розкриття квартири за адресою: вул. Курчатова, 7

оккупированный Северодонецк оккупированный Северодонецк

Що станеться з квартирами, власники яких так і не з'являться в окупаційній адміністрації? Найімовірніше, вони будуть "віджаті", як і тисячі інших квартир переселенців.

Тим часом окупанти порадували мешканців "трикутника", пообіцявши їм списати частину комунальних боргів. Жителям Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного спишуть частину платежів за світло та газ. Хто потрапив до категорії "щасливчиків", читайте у нашому матеріалі.

Читайте також: 

"Віджатий трикутник": Що робити мешканцям Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного, якщо їхні квартири захопили окупанти

Компенсація за знищене житло: Хто з ВПО Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного отримає гроші в першу чергу?

Безкоштовне житло: як ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного стати на облік для отримання житлової площі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк